SPLASH HEALTH CLUB AN URBAN GYM FOR THE COMMUNITY

BECOME A MEMBER

Achter een discrete entree aan de Lijnbaansgracht schuilt een van de meest toonaangevende fitnessclubs in het centrum van Amsterdam. Met meer dan 50 groepslessen (gegegeven door de beste docenten)  een groot aanbod aan kracht- en cardioapparatuur (Technogym) , vijftien personal trainers, wellness-faciliteiten en zeer ruime openingstijden is deze Urban Gym de plek waar je werkt aan je lichaam en je geest.

MEMBERSHIPS

Klik op de onderstaande button om te zien welk lidmaatschap het beste bij jou past? Bij Splash Health Club kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! Klik hier voor meer informatie!

GROUP LESSONS

Met een gevarieerd aanbod van ruim 50 lessen per week onder de motiverende begeleiding van enthousiaste professionals kun je dagelijks een les vinden die bij jou past en die aansluit bij jouw fysieke doelstellingen. Bekijk hier het rooster:

PERSONAL TRAINING

Gegarandeerd resultaat met personal training. Personal training is een unieke combinatie van aandacht, effectiviteit en resultaatgerichtheid. Alles draait om jou en jouw doel! Voor ieder een gepersonaliseerd schema, wie wilt dat nou niet!

TRY OUR GYM OUT!

Splash Health Club Leidseplein biedt je een trainingsruimte met veel daglicht en volop frisse lucht en uitzicht over het Leidseplein. Verdeeld over vier verdiepingen beslaat deze club een oppervlakte van maar liefst 2600m2.

Bij de Loungebar is het heerlijk nagenieten met een verse juice of een kopje Buscaglione koffie.

Splash staat bekend om zijn diversiteit aan leden en de ongedwongen sfeer. Dit samen met de beste begeleiding maakt dat je nooit meer weg gaat.

Heb je een vraag of opmerking?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag te beantwoorden.

5 + 9 =