DIËTIEK

Voeding+Advies is een zelfstandige diëtistenpraktijk in Amsterdam (west, centrum en zuid). Bij Voeding+Advies werken geregistreerde diëtisten met veel kennis en ervaring in hun eigen vakgebied. De praktijk onderscheidt zich doordat elke diëtist haar eigen specialisaties heeft zodat ze naast allround, ook heel specialistisch te werk kunnen gaan. De adviezen zijn praktisch en op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.

De diëtisten van Voeding+Advies bieden individuele begeleiding bij diverse klachten zoals diabetes, prikkelbaar darmsyndroom, zwangerschap, allergieën en oncologie. Maar ook sportvoeding, kinderwens, reuma en eetstoornissen. Voor zowel kinderen als volwassenen.

Bent u niet helemaal zeker of we u met uw voedingsvraag kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op: 020-3629376 of 06-24710868. U kunt ook het contactformulier invullen op de website van Voeding+Advies https://www.voedingplusadvies.nl/contact/

 

ONS SPECIALISME

Op de locatie Splash Healthclub zijn diëtisten Roos Bootsman en Queeny Borgman werkzaam. Zij zijn o.a. gespecialiseerd in:
 • Sportvoeding (recreant en topsport) / huidplooimeting
 • Diabetes
 • Eetstoornissen
 • Maag- en darmproblemen (0.a. Prikkelbaar darmsyndroom, lactose intollerantie, FODMAP dieet)
 • Bariatrie
 • Oncologie
 • Zwangerschap

VERGOEDING

  Iedereen in Nederland heeft aan basiszorgverzekering. Vanuit de basiszorgverzekering wordt 3 uur dieetadvisering van de diëtist vergoed. De tarieven voor de consulten zijn vastgesteld door de zorgverzekeraars en varieert tussen €63,- en €75,- per uur. Deze kosten gaan wel ten laste van het eigen risico. Sommige aanvullende pakketten vergoedingen extra uren.

  Voeding+Advies heeft met bijna alle verzekeraars een contract (uitgezonderd Caresq en het bijbehorende label EUCARE/Aevitea).

  ROOS BOOTSMAN

  Hoe breng je je lichaam in topconditie om optimaal te kunnen presteren zowel in je dagelijks leven als in sport of na herstel van een operatie? Met mijn kennis en ervaring weet ik dat uit voeding veel winst te behalen valt.

  MAAK EEN AFSPRAAK

  VOEDING & ADVIES

  T 020 362 9376 / 06 2471 0868
  W www.voedingplusadvies.nl